Facebook Twitter

Runningman Lover

Wednesday, September 28, 2011 | 7:36 AM | 5 Element(s)

assalamualaikum...
nk dpt pahala baik jwb/

kenapa kau suke kaler ungu ah? 
nape kau obsef sgt ngn kaler ungu ni ? 
\soalan yang pernah ditanya dr kwn aku/

meyh nak jwb skit,
aku kan dilahirkan untuk menyukai kaler ungu ,chewah !
 \korang boleh muntah skrang/
haha,
aku pom xtau sejak bila aku suke kan kaler ungu. haiya !
tapi seingt aku lah kan, time drjh 6  rasenye aku mula obses ngn kaler nie,*ceyh !
eyh , normal lah tu kalau aku minat ungu, sekurang-kurangnye ungu lg cntik
 dr kaler HITAM,
opss sorry penggemar kaler hitam ! hehe,
kaler ungu nampak lembut je kan,lebiyh2 lagi light purple ..
 ok !

p/s : blog nie dah berdebu,sbb tuan rumah dh lame tak jenguk .. hehe *smbil lap debu skit,*






Welcome


Single and single again . I am single but not forever alone.
Tagboard


Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E