Facebook Twitter

Runningman Lover

Wednesday, June 12, 2013 | 7:01 AM | 0 Element(s)
Bismillahirrahmanirrahim. Hi assalamualaikum! :)
hye, saya noor anis sudah ketiadaan crush. kahkahkah! hebat nya saya.
ekceli kalau ada crush ni, buat kita sakit hati kan bila tau dia suka orang lain.
same goes with me. pity me :(
hahahaha, tak pa saya okay, saya dah besar.
now, dia otw ke kl. lawatan pengawas
untunglaaa, noyen ngan bf dia pun pegi jgkk. wahh!
duk sebelah pulak tu. xjeles punn. huhu
crush aku tu kejam ! dah dua hari aku tahan xnak stalk dia.
last2, hari selasa tu dia pegi tegur aku. ohemmgii
apekah? and now, masih bergema suaranya di telinga ku. wahh gitu.
hahaha.
say no to crush. :) 




Welcome


Single and single again . I am single but not forever alone.
Tagboard


Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E