Facebook Twitter

Runningman Lover

Thursday, July 11, 2013 | 7:24 AM | 0 Element(s)


Bismillahirrahmanirrahim. Hi assalamualaikum! :)
helo melo, apa khabar uolls? sihat? alhamdulillah.
puasa ke tak ni? kalau puasa bagus la. jangan ponteng tau
ok, harini aku nak cerita sedikit psl kengkawan aku. 
siapakah mereka? ok scroll ke bawah nak tau lebih lanjut. hehehe

 okay, yang ni noreen a.k.a noyen. nama dia panjang sangat. so, aku pendekkan. 
hehehe. dia ni? asyik marah aku je keje dia, tapi aku okay je. lagipun aku pekakkan telinga aku,haha
tapi time dia ajak aku pusing sekolah, ha ! yang tu aku suka. 
taken by: aizat. ehh? haha

 yang ni pulak dira. dia ni? merajuk je keje dia. oleh kerana kitorang sayang dia, pujuk lah jugak kan.
hehehe, nak tau tak? crush dia Ya Allah, kemain hensem lagi. auww, untung la. 
 yang bulat ni pulak, aida. dia ni penolong kls aku yang agak senget.
senget? kenapa? dia ni pun kaki jalan sebenarnya. kalau kls bising, dia pun join sekaki. 
penolong yang sporting katanya. 

and this, piqah. errr, aku xtau sebenarnya nak citer apa psl dia. hurmm, 
yang pasti dia ni selalu berfikiran jauh. hahaha 

kami bab2 bising, pusing satu sekolah, keluar kls nombor 1 mungkin. hahaha, 
that's what we call friends. stay together. :*
i love them even mereka xsayang aku kan. hewhewhew
kbye, that's all from me. kbye 
xoxo :*





Welcome


Single and single again . I am single but not forever alone.
Tagboard


Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E